Important

RAZIE: Cluburile din Baia Mare, luate la puricat de mascaţi

Sâmbătă seara, la scurt timp după ce s-a dat startul distracţiei, poliţiştii şi-au făcut simţătă prezenţa în zona mai multor localuri publice din Baia Mare. Acţiunea a avut un caracter preventiv, poliţiştii au vrut în special să prevină comiterea faptelor săvârşite cu violenţă şi să se asigure că pe final distracţia nu o să capete o formă din sfera penalului.
Astfel, în intervalul 23:00 – 04:00 s-a acţionat cu efective mărite: poliţişti rutieri, de ordine publică, de investigaţii criminale, jandarmi, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.
S-au efectuat controale în patru localuri publice pentru verificarea respectării legislaţiei cu aplicabilitate în domeniu, iar poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări mai multe autovehicule pentru a-i descuraja pe cei care intenţionau să urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.
Au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, toate la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de aproximativ 10 000 de lei şi au fost constatate patru infracţiuni, una de natură judiciară şi trei la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Precizăm că activităţile menite să descurajeje agresorii reprezintă o prioritate a poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, iar astfel de acţiuni vor fi reluate, în special în weekenduri. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

DE AZI: Televiziune si Internet prin Fibra la numai 10 lei/luna

Vasile Dale

AirSports organizează curs de zbor cu parapanta pentru începători

Redactie

Se lucrează intens la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.