Eveniment

A DISPĂRUT DE ACASĂ ÎN URMĂ CU 13 ANI: Poliţia o caută pe baza unui portret realizat prin îmbătrânire facială computerizată

Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de căutare şi găsire a unei tinere din Vişeu de Sus, Maramureş, reclamată dispărută în urmă cu 13 ani. Recent, prin îmbătrânirea facială computerizată, a fost realizat portretul acesteia, corespunzător vârstei de 22 de ani.
Marincat Bianca Ramona a dispărut în 01.06.2006, de pe strada Peştilor din Vişeu de Sus, la vârsta de 8 ani, şi de atunci nu a fost găsită.


La solicitarea Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, specialiştii criminalişti au realizat portretul fetei dispărute prin îmbătrânirea facială computerizată, corespunzător vârstei de 22 ani.
Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, constituție atletică, ochi albaştri, păr şaten.
Persoanele care pot oferi detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la 112, la numărul de telefon 0262 – 207766, Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Te-ar putea interesa si

Tripleţii abandonaţi la naştere şi îngrijiţi de două asistente maternale din Baia Mare au ajuns acasă: „Sunt nişte bebeluşi foarte cuminţi. Îi iubim mult”

Redactie

INCONȘTIENȚĂ SAU TUPEU: Un maramureșean transporta porci cu TIR-ul în plină epidemie de pestă porcină

Vasile Dale

Galerie foto: Weekend-ul mașinilor ajunse prin șanțuri. Un adolescent de 18 ani rănit la Dămăcușeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult