Eveniment

RUTIERE DE DRAGOBETE: Trei accidente, două soldate cu victime. Două fete s-au ales cu dosare penale

Ieri, la ora 19.55, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Bogdan Vodă, au oprit pentru control, un autoturism care circula spre centrul localităţii Ieud. Poliţiştii au identificat la volanul autoturismului, o tânără de 27 de ani din Ieud, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere de nicio categorie de vehicule.
Tot aseară, la ora 22.35, poliţiştii din Şomcuta Mare, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 108E, pe raza localitaţii Mireşu Mare, au oprit pentru control un autoturism la volanul cărui se afla o altă tânără. În urma solicitării documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat că acesta, este din Remeţi pe Someş, are 24 de ani şi nu are drept de a conduce, permisul său de conducere fiind suspendat.
În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

De Dragobete, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la trei accidente rutiere, două dintre ele soldate cu victime.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina cercetează un tânăr de 19 ani din Vişeu de Sus, bănuit că a fost implicat într-un accident rutier şi a părăsit locul faptei. În fapt, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la producerea accidentului. Şoferul nu se afla la faţa locului însă a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că tânărul, de 19 ani, nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conform procedurii, acesta a fost condus de către poliţişti la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

Un alt accident la care au intervenit poliţiştii din Leordina s-a produs în Ruscova Un tânăr de 33 de ani, din Caraş Severin, care a condus un moped, fără să poarte cască de protecţie, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția a căzut pe partea carosabilă. Poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultatul zero. Întrucât în urma evenimentului a rezultat vătămarea sa corporală, tânărul a fost transportat la Spitalul Orașenesc Vișeu de Sus.

Tot ieri, poliţiştii din Târgu Lăpuş au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton. Verificările au stabilit că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Coroieni, care conducea un autoturism pe strada 1 Mai din oraș, a surprins şi accidentat o tânără de 14 ani, angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare și marcaje rutiere. Victima a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti, cu aparatul etilotest, valoarea fiind zero.

În toate cele trei cauze s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE. PANICA PE STRADA DECEBAL / ACTUALIZARE: PIROMAN CAUTAT DUPA CE A DAT FOC APARTAMENTULUI IN CARE SE AFLAU SOTIA SI COPIII. A FOST PRINS DE POLITISTI SI INTERNAT LA SIGHET (VIDEO)

Vasile Dale

APEL CĂTRE CETĂȚENI – Fetița de 9 ani din Borșa, călcată de camion zilele trecute, are nevoie de sânge

Redactie

Tragedie în Breb: Un localnic a fost găsit mort în casa cuprinsă de flăcări (EXCLUSIV VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.