Important

FURTURI LA BOTIZA ŞI COLTĂU: Sălăjeancă prinsă de poliţişti după ce a sustras 100 de euro dintr-o locuinţă, doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt au fost identificaţi

Activităţile specifice de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Coltău cu privire la un furt au dus la identificarea a doi tineri din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.

În fapt, furtul s-a comis în cursul unei nopţi de la finalul anului trecut. Primele verificări ale poliţiştilor au relevat că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în curtea unui imobil unde funcţionează un atelier auto, de unde au sustras mai multe componente şi piese auto. Prejudiciul a fost estimat la valoare de 6 500 de lei.
Imediat de la sesizarea faptei, poliţiştii au întocmit dosar penal şi în cadrul activităţilor desfăşurate au găsit şi restituit proprietarului aproximativ 90% din bunurile sustrase. În urma extinderii cercetărilor, ieri, 24 februarie, au fost identificaţi cei doi tineri, din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Ieri după-amiază, poliţiştii din Botiza au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Victima a declarat că şi-a dat seama că îi lipsesc 100 de euro din locuinţă, iar principalul suspect ar fi o persoană necunoscută, pe care a lăsat-o pentru câteva clipe nesupravegheată în cameră.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei şi recuperarea prejudiciului.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat pe raza comunei Strâmtura o sălăjeancă bănuită de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Te-ar putea interesa si

NUMIRE: Un maramureşean va reprezenta interesele sindicaliştilor din cadrul Poliţiei de Frontieră Română

Vasile Dale

A ATENTAT LA CUTIA MILEI: Băimărean reținut pentru furt din biserică

Redactie

BAIA MARE: Poliţiştii au identificat şi reţinut un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.