Tara Lapusului

Acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

În această săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sprijiniţi de cei din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus și cei de la Grupa Canină, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Maramureș, au acționat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

A fost verificat dacă două societăţi comerciale cu sediile în Vişeu de Sus şi Lăpuş respectă normele referitoare la exploatarea, importul, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 lei.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a 31,1 mc materiale lemnoase, în valoare de peste 7.500 lei.
De asemenea, poliţiştii din Borşa au confiscat peste 16 mc lemn de esenţă răşinoasă, găsit pe strada Cercănel din oraş şi continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei sale. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV GALERIE FOTO: ANCHETAT PENAL – Mesaje șocante și fotografii porno între un fost fotbalist de liga 1, profesor de educație fizică, și o elevă de 13 ani

Redactie

VIDEO: Revelion de foc pentru pompierii maramureșeni. Doi porci, un vițel, găini dar și două vaci au ars la Berința. Foc și la Firiza

Vasile Dale

ACTUALIZARE: INCENDIU VIOLENT LA O FABRICA DE PALETI DIN TARGU LAPUS (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.