Sport

DANS SPORTIV: Sportivi de la Prodance 2000 la Campionatul Național, la Piatra Neamţ

Perechea de sportivi David Soponar și Izabella Bartha de la clubul Prodance 2000 Baia Mare vor participa la Campionatul Național de Dans Sportiv al României, una din cele mai importante competiții de dans sportiv din an, care se va desfășura în acest final de săptămână la Piatra Neamț.

Campionatul Național de Dans Sportiv pe secțiuni va aduna pe ringul de dans cele mai competitive perechi din toată țara și se va desfășura pe parcursul a două zile (29 februarie – 1 martie) la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Sportivii de performanță David Soponar și Izabella Bartha vor reprezenta Baia Mare și clubul Prodance 2000 la categoria E 6-9 ani și vor fi însoțiți la concurs de antrenorii lor: Dorina Fărcaș și Lorand Ilyes, antrenor principal Prodance.

Cu participarea la Campionat debutează și sezonul competițional pentru sportivii noștri, următoarea competiție la care vor participa fiind Cupa Cetății, ce va avea loc în 14 martie la Alba Iulia.

Anul 2020 marchează, pentru clubul Prodance 2000, împlinirea a 20 de ani de existență, motiv pentru care întreg anul va fi presărat cu evenimente dedicate iubitorilor de dans și momente festive care vor celebra întreaga și bogata activitate a școlii de dans.

Un prim eveniment important pentru iubitorii dansurilor latino va avea loc în 28 martie, și anume un Bootcamp de bachata susținut de actualii campioni naționali ai României la bachata: Barny & Becky. Metodele didactice, originalitatea și interpretarea lor îi face cu adevărat unici, iar evenimentul a fost special creat pentru pasionații de bachata care vor să aprofundeze atât partea tehnică, dar și să înțeleagă cultura, diferențele și evoluția stilurilor de bachata. Bootcampul este organizat și va avea loc la școala de dans Prodance 2000.

Pentru că emblema Prodance 2000 a fost, de-a lungul timpului, nu doar performanța, dar și inovația, la ceas aniversar și la inițiativa președintelui executiv, Lorand Ilyes, Prodance a introdus un serviciu inedit și în premieră: activitate de dans și învățare a limbii engleze pentru copii între 3.5 și 5 ani. Pe ritmuri vesele și prin activități jucăușe, copiii se distrează, fac mișcare și învață noțiuni în limba engleză, adaptate vârstei. Început în urmă cu o lună, programul se dovedește a fi un real succes printre cei mici, aceștia așteptând cu nerăbdare următoarea lecție de dans cu îndrăgitele profesoare.

În acest timp, copiii din toate grupele școlii de dans se pregătesc pentru spectacolul primăverii, care va avea loc în 19 martie la Teatrul de Păpuși din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. OLD BOYS: Instituția Prefectului – Sport Team Baia Mare 4-4 (2-2)

Vasile Dale

Raliul Zăpezii, Cavnic Maramureș 2022

Vasile Dale

Jandarmii montani maramureșeni, la Campionatul Naţional de Schi Alpin FIS de la Borșa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.