Tara Chioarului

„CADOU” DE 1 MARTIE: Comercianţii care vindeau mărţişoare fără să deţină autorizaţie, sancţionaţi de poliţiştii din Şomcuta Mare

În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii din Şomcuta Mare pe linia legalităţii actelor de comerţ, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 4 000 de lei şi au fost confiscate aproape 5 000 de mărţişoare.

Acţiunea s-a desfăşurat ieri, 27 februarie. Poliţiştii au efectuat controale pentru verificarea legalităţii actelor de comerţ, desfăşurate de comercianţii ambulanţi în centrul oraşului Şomcuta Mare. Au fost verificate cinci persoane care vindeau mărţişoare, constatându-se că trei dintre acestea nu deţineau autorizaţii care să le permită să desfăşoare astfel de activităţi.

Astfel, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 4 000 de lei. De asemenea, a fost luată măsura complementară a confiscării a 4 825 mărţişoare, în valoare de aproximativ 16 000 de lei. (foto informativ)

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: PERCHEZIȚII CU MASCAȚI LA ȘOMCUTA MARE, după o postare pe facebook – La domiciliul unui localnic de 22 ani s-au găsit: 300 kg de artificii, peste 15.000 euro, 7.000 lei, țigări de contrabandă

Vasile Dale

STOP VIOLENŢEI: Poliţiştii au emis încă două ordine de protecţie provizorii: în Baia Mare şi Satulung

Vasile Dale

Ștefan, un băiat cu handicap locomotor, câştigătorul tombolei din cadrul Expoziției Ecvestre de la Mireșu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.