Eveniment

TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ: Fetiţă de 9 ani, lovită de o maşină la Suciu de Sus

Copiii sunt o categorie vulnerabilă de participanţi la trafic. În grabă, din neatenţie, prinşi cu joaca, aceştia ignoră uneori regulile de circulaţie şi au neşansa de a deveni victime ale accidentelor. În cadrul lecţiilor rutiere, poliţiştii le amintesc mereu cum trebuie să procedeze atunci când se află pe drumurile publice, însă cel mai bun exemplu pentru fiecare copil este familia sa. Sa le reamintim copiilor noştri să traverseze doar prin locurile marcate sau acolo unde nu există, doar după o temeinică asigurare, niciodată prin spatele sau faţa unor vehicule!

Ieri, în jurul orei 09.00 poliţiştii au intervenit la un accident produs în Suciu de Sus, victima fiind o fetiţă de nouă ani. Verificările poliţiştilor au relevat că aceasta s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, în fugă, prin spatele unui microbuz oprit în afara carosabilului, deși la 8 m se afla o trecere pentru pietoni. Astfel, fetiţa a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani.

În urma impactului minora a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Târgu Lăpuş pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

CRĂCIUN 2023 ÎN MARAMUREŞ: Hotelierii promit preţuri ca anul trecut şi surprize pentru toate gusturile

Redactie

EXCLUSIV: După ce şi-a caftit colega, liceana a dansat pe manele în Parcul Mara, în aplauzele susţinătorilor (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un moldovean a adormit la volan şi s-a lovit cu maşina de un podeţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.