Sport

KICKBOXING: Băimărean implicat în organizarea galelor sportive Colosseum

Sportul implică competiție și un mod de educare prin care înveți să-ți depășești limitele. Se spune că, de cele mai multe ori, campionii se nasc în sălile de sport, îndrumați de antrenori, împreună cu care, își construiesc drumul spre performanță. Dincolo de sacrificii, sportul înseamnă și implicare pentru ajutorarea semenilor. Iar un sportiv va porni de fiecare dată mai motivat în luptă dacă, pe lângă scopul lui de a câștiga, va avea și un crez – acela de a oferi și altora din bucuria pe care o simte când ridică un trofeu în semn de victorie.

Pentru o cauză nobilă vor lupta și sportivii care s-au înscris la startul Galei Colosseum, competiție care se desfășoară în București și din organizarea căruia face parte și băimăreanul Andrei Babocsi. Gala sportivă, în care respectul și performanța sunt cuvintele care descriu atmosfera din ring, are loc în data de 9 martie. Anterior galei, în data de 8 martie are loc și Cupa Shin Dojo, o competiție organizată sub egida F.R. Kempo, în colaborare cu Colosseum Tournament și Gladiators Baia Mare.

„Împreună ne dorim să ducem competițiile de la amatori la un alt nivel, un loc unde sportivii să aibă posibilitatea de a promova la categoria de profesioniști prin intermediul Colosseum Tournament, la un nivel unde rezultatele spre performanță sunt înregistrate. De asemenea, în drumul spre performanță nu uităm și de sprijinul de care au nevoie cluburile afiliate. Astfel, în cadrul galei sportive antrenorii vor primi vouchere de vacanță. Acest lucru, pentru a le recompensa efortul depus în pregătirea sportivilor. Voucherul va fi primit pentru două nopți de cazare, la 3 sau 4 stele în funcție de numărul de sportivi cu care se prezintă la competiție”, a arătat Andrei Babocsi.

În cadrul galei Colosseum, 20% din încasări vor fi donate către Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” din București.

Te-ar putea interesa si

Licitație umanitară. Tricoul lui Moldovan a fost adjudecat de polițiștii de frontieră din cadrul Sindicatului Național DECUS

Vasile Dale

TRADIȚIE: Competiția Ghiocei de Borșa – Rugby Tag a fost câștigată de Școala Gimnazială Octavian Goga din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI PE PODIUM LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.