Important

ZIUA PROTECȚIEI CIVILE: Ceremonie la ISU Maramureş

Pompierii militari sărbătoresc, astăzi 28 februarie, Ziua Protecției Civile din România. Cu această ocazie, la sediul inspectoratului, pompierii maramureșeni au participat la o ceremonie în cadrul căreia inspectorul șef al ISU Maramureș, col. Baltaru Pavel a prezentat un scurt istoric al protecției civile și mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

În cadrul aceleași ceremonii, patru ofițeri și un subofițer au fost înaintați în gradul următor. Un alt moment al ceremoniei a fost cel al trecerii în rezervă a doi subofițeri. Plt.adj.șef. Buda Ioan după mai bine de 30 de ani petrecuți în rândul pompierilor maramureșeni și plt.adj. Iuga Dumitru, din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au trecut în rezervă cu drept la pensie.
La festivitate a participat și prefectul județului Maramureș, domnul Nicolae Silviu Ungur, care le-a mulțumit pompierilor și i-a felicitat pentru întreaga activitate depusă în slujba maramureșenilor.

Te-ar putea interesa si

CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ INFANTILĂ BAIA MARE: Cameră senzorială pentru terapia copiilor cu deficiențe neuropsihomotorii

Redactie

BĂIŢA: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat care şi-a agresat soţia

Redactie

BILANŢUL DE CRĂCIUN AL POLIŢIŞTILOR DIN MARAMUREŞ: Peste 100 infracțiuni, peste 300 sancţiuni contravenţionale, 21 de permise de conducere ridicate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.