Sport

COMPETIŢIE LA ÎNĂLŢIME: Trei jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic, pe podium la Cupa „Jandarmeria montană la înălțime!”

Trei jandarmi montani maramureşeni din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic au obţinut locul trei la „Jandarmeria montană la înălţime”, competiția anuală a echipelor montane din Jandarmeria Română.

Această competiţie, ajunsă la ediţia a VI-a, a avut loc în perioada 26–28 februarie pe pârtia de la Clăbucet din Predeal şi a fost organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

Au participat 27 de jandarmi, în echipe de câte trei, de la secţiile şi posturile montane din ţară. După cele două zile în care participanţii la competiţie au trecut prin toate cele trei probe: schi tură, slalom uriaş şi prim ajutor de bază, a venit şi ziua premierii, iar câştigătorii au fost:
Locul I – 229 puncte – echipa nr.2 de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov
Locul II – 203 puncte – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova
Locul III – 200 puncte – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş.

Te-ar putea interesa si

TURNEU DE MINIFOTBAL OLD BOYS / CUPA MOȘ CRĂCIUN 2022: CS Sport Team recâștigă trofeul, adjudecat anul trecut de ASCO CF

Redactie

FOTBAL JUVENIT: TOPURI – Cei mai buni juniori ai județului, premiați de AJFMM

Vasile Dale

ÎNVINGĂTOR LA VIENA: Un băimărean a câștigat proba de 14 km la semimaratonul Dunării desfășurat în Ziua de Paște la Viena (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.