Eveniment

CORONAVIRUS: Soţiei bărbatului din Maramureş infectat i s-au recoltat greşit probele şi nu ştie dacă este şi ea virusată

Soţiei bărbatului din Maramureş infectat cu coronavirus i s-au recoltat greşit probele şi nu ştie dacă e şi ea virusată. Femeia aştepta rezultatele, când a aflat cî trebuie să i se recolteze din nou probe.

Un bărbat de 45 de ani din Maramureș a fost confirmat vineri ca fiind infectat cu coronavirus, fiind cel de-al treilea caz în România. El a venit din afara zonei de carantină din Italia, pe 25 februarie. Bărbatul a fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj.

Soţia lui a fost şi e plasată în carantină şi i s-au recoltat probe, rezultatele urmând a fi anunţate sâmbătă noaptea. Numai că, din păcate, femeia va mai avea de aşteptat, pentru că probele au fost recoltate greşit de medicii de la DSP Maramureş.

Practic, mediul de cultura nu a fost stabil şi până a ajuns la Cluj, proba s-a contaminat, a anunţat Mircea Abdrudean, prefectul de Cluj.

În aceste condiţii, soţia bolnavului va fi din nou testată şi va mai avea de aşteptat cel puţin până duminică seara, pentru a afla dacă este sau nu şi ea infectată.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV SURSE – PERCHEZIȚII: 4 tineri și o femeie din familia Drăgan-ilor săltați de ofițerii antidrog (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE / ACTUALIZARE: Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ pe DN 1C

Redactie

DUPĂ CE A BĂTUT ȘI ȘANTAJAT UN TÂNĂR – Un agresor din Seini arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.