BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE: Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital pentru a primi tratament. Ea va fi scoasă din arestul central și dusă la Spitalul Sfânta Maria

Antena 3 a prezentat în exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital. Fostul ministru al Sănătății dorește să fie tratată în mod corespunzător.

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea a anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, ci i s-a administrat doar o perfuzie.

La fața locului a ajuns un echipaj SAJ, care a consultat-o pe Sorina Pintea. Medicii i-au administrat o perfuzie, iar cazul nu a necesitat internare.

”În această dimineață, la Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanța, pentru o persoană aflată în arest preventiv.
Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, se arată într-un comunicat.

Sorina Pintea declarat de curând că s-a luptat cu dermatomiozita, o boală gravă pentru care a avut nevoie de șapte luni de tratament.

foto captura Sinteza Zilei

Dermatomiozita este o afecțiune musculară, care determină și un anumit tip de erupție cutanată. Este o boală destul de rară și apare mai des la femeile cu vârste între 40 și 60 de ani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Actualizare

Fostul ministru al Sănătății va părăsi arestul central și va ajunge la Spitalul Sfânta Maria, unde va fi consultată de medicul curant. Sorina Pintea suferă de o maladie autoimună rară și a cerut încă de ieri să ispășească arestul preventiv la spital, din cauza problemelor de sănătate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: O șoferița a intrat cu mașina în terasa de la Bizo din Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN VIȘEU / ACTUALIZARE: S-a ales și cu dosar penal, și cu mașina avariată (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO – Scandal la Castel Transilvania. Direct din piscină mascații au săltat 8 scandalagii pentru a-i amenda

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.