Important

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – acţiuni în domeniul exploatării resurselor minerale

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul exploatării resurselor minerale, dar şi în domeniul comerțului cu produse agroalimentare.
Astfel au fost verificate 27 societăţi comerciale şi 11 persoane fizice, pe raza municipiului Baia Mare şi pe raza comunei Cicârlău. În urma activităţilor a fost constatată o infracţiune privind exploatarea de agregate minerale fără a se deţine autorizaţie sau licenţă de exploatare emisă de Agenţia Naţională de Resurse Minerale, în valoare de aproximativ 14.000 lei.
Totodată au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, din care 2 pe linia O.U.G. 28/1999 şi 4 pe linia Legii 12/1990, în valoare totală de 75.000 lei.
În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, urmează să se efectueze acte de urmărire penală în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunii constatate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Strada Mărgeanului inundată. Maşini blocate

Redactie

Reducerea violenței fizice și psihologice în unitățile de învățământ maramureșene

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: A furat mai multe biciclete şi cărucioare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult