Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: CAZ ȘOCANT LA ȘCOALA DIN VIȘEU DE JOS – Un profesor pensionar acuzat că ar fi lovit un elev și că ar pipăi fetele (foto)


Caz incredibil la școala generală din Vișeu de Jos. Conform surselor noastre incidentul s-ar fi petrecut astăzi în timpul orei de istorie. Un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru că nu ar fi reușit să scrie după cum dânsul ar fi dictat.

Trebuie spus că elevul s-a întors în România din Spania și că îi este extrem de greu să se adapteze la sistemul de învățământ românesc.

Astăzi, din ce am reușit noi să aflăm, la școală s-a prezentat tatăl băiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, părinții sunt revoltați și datorită faptului că același profesor ar pipăi elevele de clasa a VIII-a în zonele intime. Avem mărturiile unor părinți cărora fiicele le-au povestit cum sunt atinse în zona sânilor, a fundului etc. Totodată, aceștia susțin că bărbatul le vorbește extrem de vulgar.

De toate aceste incidente se pare că știe inclusiv diriginta clasei, însă nu s-au luat măsuri de frica directorului, care, conform surselor noastre, este chiar fratele profesorului acuzat.

Trebuie să menționăm faptul că fotografia care însoțește acest articol îl prezintă pe același profesor în timp ce ar agresa un alt elev în sala de clasă în urmă cu ceva timp.

Vom reveni cu detalii și declarații oficiale din partea ISJ Maramureș, IPJ Maramureș referitoare la acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă, urmând ca în funcție de cele constatate să dispună măsuri legale.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

PROBLEME: DN18 AR PUTEA FI INCHIS CIRCULATIEI DACA NU SE MONTEAZA PARAPETI DE PROTECTIE. DJ184 DESCHIS CIRCULATIEI

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Trei maşini distruse de un incendiu în Baia Mare

Redactie

DISCUŢII CU PĂRINŢII: Un tânăr de 18 ani din Suciu de Sus a ajuns la spital după ce şi-a tăiat intenţionat abdomenul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult