Important

CE SE MAI FURĂ ÎN MARAMUREŞ: la Sighet electronice, biciclete, alimente, la Seini flori şi mărţişoare, la Sarasău televizoare

Un tânăr, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe, a fost identificat de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Conform probatoriului administrat de poliţişti, tânărul de 23 de ani ar fi pătruns prin efracţie în trei imobile, două situate pe strada Unirii şi una pe strada Independenţei din municipiu. Toate faptele au fost comise săptămâna trecută, în noaptea de 25/26 februarie. Astfel, tânărul a reuşit să sustragă obiecte de îmbrăcăminte, electronice, o bicicletă, bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 10 000 de lei.
Aproximativ 70% din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarilor. Poliţiştii continuă activităţile pentru documentarea întregii activităţii infracţionale.

Identificat de poliţişti şi cercetat după ce a sustras un televizor dintr-o cabană

Activităţile specifice desfăşurate de poliţişti au dus la identificarea unui bărbat de 32 de ani, din comuna Sarasău, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare după ce săptămâna trecută, la data de 28 februarie, un bărbat din comuna Sarasău a declarat faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o cabană situată pe raza comunei, de unde au sustras un televizor în valoare de aproximativ 1 000 de lei.
Faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost dispusă internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice urmând ca, în funcţie de rezultat acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Flori şi mărţişoare sustrase, recuperate de poliţiştii din Seini

Sâmbătă, 29 februarie, poliţiştii din Seini au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt după ce au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un chioşc situat în Piaţa Unirii, de unde au sustras flori şi mărţişoare. Prejudiciul a fost stabilit la valoarea de 150 de lei.
În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei sunt trei minori din oraş.
75% din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.


Metoda ŞMEN face victime şi la Seini

Recomandăm din nou cetăţenilor să fie precauţi atunci când persoane necunoscute le solicite să-i ajute şi să le schimbe bani, în cupiură mai mică. Riscaţi ca în câteva clipe să rămâneţi fără o parte din bani, iar gestul de bună-credinţă să vă transforme în victimă. După cazul mediatizat săptămâna trecută la Baia Mare, un nou caz de înşelăciune a fost înregistrat de poliţişti la Seini.
Ieri, 02 martie, o femeie din oraş a sesizat poliţia că la data de 29 februarie a.c., doi bărbaţi, necunoscuţi, au intrat în magazinul pe care-l administrează şi l-au rugat pe casier să le schimbe suma de 1000 lei, din 5 bancnote de 200 lei în bancnote cu valoare mai mică, de mai multe ori. La un moment dat aceștia i-au cerut bancnotele date inițial și au plecat. La finalul programului când a făcut casa, casierul a constat faptul că îi lipsește suma de 750 lei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Percheziţii la Săcel. Arme găsite la domiciliul unui tânăr de 21 ani

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Şi-a ameninţat soţia cu care se află în divorţ şi s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.