Eveniment

VIEŢI PUSE ÎN PERICOL: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: alcool la volan, conducere fără permis, neatenţie, viteză

“Nu se mai potolesc cu viteza asta!!!” este unul dintre comentariile postate în spațiul public cu privire la accidentul în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa. Polițiștii au stabilit că acesta a condus chiar dacă nu a deținut vreodată permis de conducere și a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric.

Din păcate, polițiștii identifică zilnic persoane care pun în pericol viețile celor care se află pe drumurile publice, conducând fără a poseda permis de conducere sau după ce consumă alcool.


Spre exemplu ieri, 02 februarie, în jurul orei 16.30 polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N.1C, în localitatea Buciumi. La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Republica Moldova, care avea permisul de conducere reținut pentru comiterea unor fapte penale.

De asemenea, la data de 01 martie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Seini au oprit un autoturism condus pe strada Crișan din oraș. Şoferul emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la Centrul de Permanență Medicală unde i-au fost recoltate probe de sânge. Cât alcool consumase? Suficient încât să fi putut comite în orice clipă un accident: rezultatele au relevat că acesta avea o concentraţie de 1.52 g/l alcool pur în sânge.

Cu conducerea în stare de ebrietate, fără permis sau cu viteza excesivă nu te joci! De ce? Pentru că te joci atât cu propria viață cât și cu viețile celorlalți!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Traficanți de cocaină din Bistrița Năsăud blocați în trafic la Bogdan Vodă de polițiștii de frontieră maramureșeni. Dozele erau ascunse în cutia de gumă de mestecat!

Vasile Dale

BUDEȘTI: Trei bărbați prinși la braconaj de căprior. Trei arme letale au fost confiscate

Vasile Dale

CORONAVIRUS 13 AUGUST: 31 cazuri noi în Maramureş, un deces. În ţară 1.454 cazuri noi, 53 de decese

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult