Important

INFRACŢIUNI RUTIERE: Curg dosarele penale pentru infracţiunile constatate în trafic

Ieri, 5 martie, poliţiştii maramureşeni au întocmit din nou dosare penale pentru infracţiunile constatate în trafic. În Recea, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula dinspre Baia Mare spre Dej pe DN 1C, în localitate. Poliţiştii au identificat la volan un bărbat de 47 de ani, din Mireșu Mare, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul avea numerele provizorii expirate din luna februarie.
Totodată, poliţiştii din Tăuții Măgherăuș şi cei de la Secția 4 Poliție Rurală Leordina, în timp ce efectuau controale în trafic, au depistat un tânăr de 26 de ani din Prahova respectiv unul de 29 de ani din Repedea, care au condus autoturisme pe drumurile publice din judeţ fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Deoarece tânărul de 26 de ani emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările.

Ieri, 5 martie, ora 10.00 un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Copalnic, a condus un autoturism, proprietate personală, pe strada Berzei din Baia Mare. Când a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Eminescu nu a respectat semnificația indicatorului “Presemnalizare intersecție în sens giratoriu”, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie în vârstă de 32 de ani din Șișești.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor două vehicule şi vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la spital, unde a rămas internată.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș consolidează parteneriatele cu Republica Moldova

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – FRICĂ DE LOCKDOWN? Băimărenii au luat cu asalt magazinele de… bricolaj. Cozi ca în comunism la carne, lapte și pâine

Vasile Dale

Premieră pentru România, în Maramureș! Primii copii cu nevoi speciale s-au înscris ieri la Althera, unicul centru de terapii alternative din țară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult