BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Al doilea caz de Coronavirus, confirmat în Maramureș

A fost confirmat primul caz de coronavirus de la Sighet. Este vorba despre o femeie care a stat in carantină la Liceul Forestier.

Potrivit primelor informații femeia a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a fost amenajat un spațiu pentru astfel de situatii.

Persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, carantinată, asimptomatică, dar confirmată cu test pozitiv. A fost transportată la secția de infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

29 cazuri noi de coronavirus în România. Numărul pacienţilor infectaţi a ajuns la 246

29 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate marți în România. Astfel, numărul persoanelor infectate în țara noastră a ajuns la 246.

Autoritățile au transmis, astăzi, un nou comunicat cu centralizarea datelor despre epidemia de coronavirus în România. Alte 29 cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, numărul total ajungând la 246.


”Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire. De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate şi externate. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

29 de cazuri noi din care 12 Bucureşti, 7 Iaşi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava. Vârstă celor infectați între 1 și 72 ani. Sunt atât contacti ai cazurilor pozitive existente, cât și persoane care au călătorit în zone afectate că de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie.

Actualizare

Pacienta asimptomatica, dar confirmata pozitiv ramane in sectia de spital de la Sighetu Marmatiei si primeste tratament medical adecvat. Masurile specifice stabilite se mentin in continuare la nivel de judet, inclusiv cele generale anuntate aseara.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA JUCU: Coliziune între două maşini conduse de maramureşeni. O femeie rănită (FOTO)

Vasile Dale

VALEA CHIOARULUI / ACTUALIZARE 2: O autocisternă care transporta ciment s-a răsturnat pe marginea drumului. După o oră de resuscitare, şoferul a decedat (foto)

Vasile Dale

SCANDAL MONSTRU PE BD INDEPENDENTEI: UN BAIMAREAN A AJUNS LA SPITAL INJUNGHIAT IN PICIOR DE O FEMEIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.