Eveniment

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Măsuri suplimentare de prevenire și combatere a infectării COVID-19

🔺 Corespondență prin poștă sau mijloace electronice

🔺 Accesul pacienților în spital, pentru Ambulatoriu și Laboratoare, începând cu ora 7.00

Având în vedere trecerea la scenariul III privind infecția cu coronavirus “COVID– 19“ în România, se presupune luarea de măsuri suplimentare.
Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (SJUBM) se aliniază standardelor impuse de autorități și demarează toate procedurile necesare pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus.

‼️ Începând cu data de 18.03.2020, corespondența adresată Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare se recomandă să fie transmisă prin poștă sau prin mijloace electronice, respectiv la adresa de email: [email protected] sau prin fax la nr. 0262-276978.

‼️ Accesul pacienților în spital, pentru serviciile medicale oferite de către Ambulatoriul Integrat, precum și Laboratoarele unității (analize medicale, explorări funcționale, radiologie etc.), se va putea realiza doar începând cu ora 7.00.

❗️ Toți bolnavii (exceptând urgențele și pacienții programați pentru internare de zi, care se vor adresa Unității de Primire Urgente) vor folosi intrarea principală a spitalului, pentru a beneficia de procedurile de triaj, imperios necesare, în actualul context epidemiologic.

🔺 Vă reamintim că, toate măsurile luate de conducerea unității și având la bază reglementările în vigoare, au scopul de a proteja atât pacienții, cât și personalul medical și de a preveni și combate infectarea cu COVID-19.

Te-ar putea interesa si

VEŞTI BUNE ÎN MARAMUREŞ: Multe nașteri și puține urgențe de sărbătorile pascale

Vasile Dale

PRODUSE DE PROTECTIA PLANTELOR CONFISCATE DE POLITISTII MARAMURESENI

Vasile Dale

EXCLUSIV: Jurnalistul fake săltat şi băgat în arestul IPJ. Şantaja o femeie din Baia Mare cu poze compromiţătoare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.