BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

INCREDIBIL – EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Sute de maramureșeni blocați de ore-ntregi între Italia și Austria. Li se refuză tranzitul spre România (ACTUALIZARE)

Imagini greu de urmărit la granița dintre Italia și Austria. Peste o mie de persoane, dintre care câteva sute de maramureșeni, le-a fost refuzat tranzitul spre România de către autoritățile austriece. De câteva ore bune stau într-o parcare și nimeni nu știe ce se va întâmpla,

”Suntem la granița dintre Italia și Austria. Nu ne lasă să întrăm Austria și vor să ne întoarcă în Italia. Ce să facem acolo. Nu mai avem locuri de muncă.

Vrem să tranzităm Austria și să mergem acasă. Suntem peste o mie de persoane, familii cu copii mici. Am sunat la Consulate, dar nimeni nu știe ce să ne spună.



În Italia nu mai avem locuri de muncă, nu mai avem casă. Suntem pe drumuri acolo. Vrem să ajungem în România” ne-a scris un maramureșean.

ACTUALIZARE

La o oră după ce am publicat imaginile foto și video de la granița Italiei cu Austria, maramureșenii blocați acolo ne-au spus că li s-a permis tranzitul spre România.

vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

GER DE CRAPĂ PIETRELE: Imagini din Maramureş, dar parcă desprinse din Antarctica (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: O volă a SC Drusal a luat foc lângă cariera Limpedea din Ferneziu

Redactie

CA-N ARMATA: CA SA TRECI PE SUB MOȘ CRACIUN, LA SIGHETU MARMATIEI TREBUIA SA MERGI TARAȘ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult