Recomandate

ȘTIRE NECONFIRMATĂ OFICIAL DIN CAUZA CENZURII IMPUSE DE LA BUCUREȘTI: O femeie ajunsă la UPU Baia Mare a băgat spaima în medici. Nimeni nu iese, nimeni nu intră

Conform informațiilor noastre chiar în aceste momente la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare sunt reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Maramureș.

Sursele noastre spun că Ambulanța Maramureș a fost solicitată să intervină în urma unui apel la 112 venit din partea unui pacient. Acesta se simțea extrem de rău. Ajuns la Spital, acesta prezenta simptomele unei posibile infecții cu virusul CoVID-19. Se pare că i s-au prelevat probe și că reprezentanții DSP ar fi dispus ca toate persoanele care au intrat în contact cu pacientul să rămână în izolare.

Așteptăm și confirmarea oficială a informațiilor furnizate de cititorii noștri. Vom publica întreg comunicatul (dacă îl vom primi vreodată) chiar și dacă informațiile furnizate de cititorii noștri au fost FALSE. Chiar vom menționa acest lucru că ne-au fost furnizate informații FALSE.

Nu putem accepta în niciun fel CENZURA instituită de la ”CENTRU” într-un document semnat de un secretar de stat NO-NAME prin care Prefecturii Maramureș i se interzice să comunice orice informație despre pacienții depistați pozitiv cu noul virus COVID-19.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Motociclist din Iadăra accidentat pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Violatorul celor două adolescente din Borșa a fost prins de poliție (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: 15 lei pentru un pachet de țigări din Ucraina. Se vând fără niciun stres în stradă. Nimeni nu se ferește pentru că autoritățile statului dorm prin birouri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.