BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SURSE EXCLUSIVITATE – DUPĂ CE A VRUT SĂ SALVEZE VIAȚA OAMENILOR, SE VREA schimbarea prefectului de Maramureș. DNA ar fi deschis dosar de urmărire penală IN REM


Ieri prefectul de Maramureș, Silviu Nicolae Ungur a luat decizii drastice în încercarea de a încetini răspândirea virusului COVID-19 în județul nostru. În Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș s-au hotărât trei lucruri dure: limitarea deplasărilor inclusiv pe timpul zilei, program diferențiat de cumpărături pentru persoanele de peste 60 de ani și instituirea de filtre rutiere pentru a verifica toate vehiculele și persoanele care intră în județul Maramureș.

Lăudat de unii, inclusiv de un ministru din Guvernul Orban la Digi24, criticat de alții (vezi emisiunea de aseară de la România TV), hotărârile luate de CJSU Maramureș au fost pe larg comentate aseară în toată țara.

Astăzi dimineață însă tot mai multe voci au lansat ideea schimbării prefectului de Maramureș. Motivul vi-l spunem noi pe scurt: NOI TE-AM PUS ÎN FUNCȚIE, FACI CE ÎȚI SPUNEM NOI. FĂRĂ COMENTARI! NOI LUĂM DECIZIILE, TU DOAR TACI ȘI EXECUȚI. CU ALTE CUVINTE STAI CU CAPUL PLECAT ÎN FAȚA NOASTRĂ.

Ba mai mult, sunt voci care deja au lansat pe piață și faptul că procurorii DNA Cluj deja ar fi deschis dosar penal IN REM pentru abuz în serviciu, verificând dacă hotărârea este sau nu legală.

Așteptăm cu interes să vedem dacă toate aceste ZVONURI sunt sau nu adevărat. Dacă se dovedesc reale noi credem CĂ NE MERITĂM SOARTA CU VÂRF ȘI INDESAT.

Să spunem doar și faptul că Maramureșul este județul cu cele mai multe aflate în carantină sau autoizolare din România, după București.

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN BISERICA ORTODOXĂ: Stareţul Mănăstirii Bixad, născut la Plopiş, a murit de Covid, la 68 de ani

Redactie

EXCLUSIV / BOMBĂ VIDEO: Poliţiştii nu au găsit lista invitaţilor. Le dăm noi imagini video cu nuntaşii

Redactie

FOTBAL. Liga 2: ZVONURI SAU REALITATE? După ce ne-au scos fotbalul din cap, antrenorul Danciu și-ar fi dat demisia. Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4 (1-4)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.