Maramuresul Istoric

CONTRABANDĂ: Ţigări de peste 10 000 de lei ridicate şi o maşină indisponibilizată de poliţiştii din Remeţi

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate pentru combaterea contrabandei cu tutun, poliţiştii din Remeţi au depistat ieri dimineaţă un autoturism parcat în faţa unui imobil din localitate, în care se observau mai multe colete de culoare neagră.
Poliţiştii au continuat activităţile stabilind că autoturismul aparţine unei femei, domiciliate în municipiul Satu Mare, iar în autovehicul au fost găsite 9 000 pachete de țigari.
Întrucât nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă, ţigările au fost ridicate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Secției 6 Poliție Rurală Sarasău.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – INFO TRAFIC: Trafic în condiții de iarnă în pasul Prislop, asfalt ”la negru” pe Suceava. Mașină în șanț la Satulung pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Președintele Senatului și fost premier al României, Nicolae Ciucă s-a prins în hora moroșenilor din pasul Prislop

Vasile Dale

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.