BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Băimăreanca infectată cu Coronavirus, transportată fără izoletă între spitale

Noi informații privind modul în care a fost gestionată situația băimărencei infectate cu Coronavirus. Un cititor al ActualMM.ro a fost de față joi, 23 martie, la ora 14:36, în momentul în care băimăreanca a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, transportată fiind de la Spitalul de Boli Infecțioase. Până aici, nimic neobișnuit. Doar că ce a surprins cititorul nostru este de noaptea minții.

Mai exact, femeia, care era suspectată de către cadrele medicale atât din Spitalul de Boli Infecțioase cât și de către cele de la Spitalul Județean că ar putea fi infectată cu noul virus, a fost transportată între spitale cu o ambulanță normală a SAJ Maramureș.

Pe imaginile video se observă, într-adevăr, că personalul de pe ambulanță era echipat corespunzător. Însă faptul că femeia inițial suspectată, mai apoi confirmată ca fiind infectată, a fost transportată fără izoletă denotă lipsă de responsabilitate. Asta mai ales în contextul în care, în urmă cu mai puțin de o lună, un tânăr venit din Italia (pe atunci zonă galbenă) căruia i s-a RECOMANDAT autoizolarea a încercat să se sinucidă. Atunci, un echipaj SMURD cu o autospecială dotată cu izoletă l-a transportat pe tânăr la spital flancați fiind pe tot drumul de către două echipaje de Poliție.

Dacă e să recitim declarația managerului Spitalului Județean cu privire la modul în care s-a gestionat această situație, tindem să credem (și sperăm) că acesta spune adevărul, iar cadrele medicale au fost complet protejate în fața unei astfel de amenințări. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre angajații SAJ Maramureș care au transportat-o pe femeie.
Vom reveni cu detalii.

Sursa ActualMM.ro.

Te-ar putea interesa si

Până și vacile din Maramureș sunt tratate de medici falși. Doi veterinari cu diplome din Republica Moldova au contracte de sute de mii de lei cu statul român, dar Facultatea din Chișinău nu-i găsește în bazele de date. Investigație LIBERTATEA

Redactie

CONDAMNAT LA 15 ANI: Detaliile care l-au dat de gol pe criminalul Esterei

Redactie

VEDETELE TOAMNEI: Castanele, la mare căutare în sezonul rece. Iată în ce feluri le poţi găti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.