BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AVEM CONFIRMAREA: A minţit în trei spitale din Baia Mare. Parchetul i-a deschis dosar penal

La data de 31.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a fost înregistrat dosarul penal cu numărul 1745/P/2020, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 alin. 2 Cod penal, așa cum a fost modificat prin O.U.G. nr. 28/18.03.2020.

În cauză a fost începută urmărirea penală “in rem” cu privire la infracțiunea menționată mai sus, iar cercetările sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, Biroul de Investigații Criminale.

S-a reținut că, în datele de 22.03.2020, 23.03.2020 și 24.03.2020, în declarațiile pe proprie răspundere completate în cadrul filtrelor epidemiologice de la nivelul mai multor unități medicale de pe raza municipiului Baia Mare, o persoană a declarat necorespunzător adevărului că nu a călătorit în zone cu transmitere comunitară extinsă a COVID-19 și, respectiv, că nu prezintă simptomatologia specifică infectării cu virusul SARS-CoV-2, cu toate că revenise în ultimele 14 zile dintr-o astfel de zonă, iar prezentarea acesteia la unitățile medicale a fost tocmai ca urmare a prezentării simptomatologiei specifice, ulterior fiind diagnosticată ca fiind infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale în cauză.

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2020/03/31/preluare-actualmm-ro-exclusiv-pe-surse-cine-este-femeia-de-afaceri-din-baia-mare-infectata-cu-covid-19-al-carei-traseu-ar-putea-replica-in-maramures-dezastrul-din-suceava/

Te-ar putea interesa si

INCONȘTIENȚĂ – Mamă și copil spulberați pe trecerea pentru pietoni la Fărcașa. Baiatul a murit la spital (FOTO/VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Protest pentru că nu mai pot fura masă lemnoasă la Poienile de Sub Munte? Proaspătul primar, acuzat că nu îi susține

Vasile Dale

AGRESIUNE ÎN TRAFIC – ACTUALIZARE / Cu o bâtă a distrus parbrizul unui autoturism sub privirile îngrozite ale mai multor copii (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult