BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: DUPĂ MOISEI, o altă familie FERNEZIU (BAIA MARE) și-a înmormântat mama cu alai sub ochii polițiștilor (galerie foto)

V-am prezentat ieri informații despre cazul șocant de la Moisei dezvăluit de colegul nostru Adi Rusu de la Detectivul de Presă Șoc iată că cititorii noștri ne-au furnizat fotografii și informații despre o altă înmomântare ce nu ar fi respectat prevederile Ordonanței Militare emise în perioada Stării de Urgență care este pe teritoriul României.

De această dată totul s-a întâmplat în cartierul băimărean Ferneziu. Acolo, o femeie ar fi fost înmormântată cu alai, cu neamuri venite din toate colțurile țării dar și din străinătate.

Cititorii noștri spun că au fost zeci de oameni, mulți dintre ei copii, prezenți cu toate că numărul maxim al acestora ar fi trebuit să fie de maxim 8 persoane.

Ba mai mult, se pare că doi polițiști ar fi asistat de la distanță la ce se întâmplă acolo iar aceștia s-ar fi rezumat la a le spune oamenilor să păstreze cât de cât distanța. Totodată, le-ar fi spus să nu facă poze, să nu filmeze și cel mai important, să nu facă LIVE-uri pe facebook.

Totuși citorii noștri au reușit să surprindă imagini foto și video în momentul în care se întorceau de la groapă îndreptându-se spre domiciliul defunctei pentru a participa la pomană. În acestea se vede clar că numărul de persoane au fost mult mai mare decât prevede legea și că, deși veneau în grupuri și grupulețe, unele dintre ele erau mai mari de 8 persoane și erau formate și din mulți copii.

Așteptăm un punct de vedere al autorităților referitor la acest caz.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Trenul de la Mangalia a ajuns în Baia Mare după 24 de ore, cu 347 minute întârziere

Redactie

FOTO / ACTUALIZARE: Bărbat strivit sub tractor la Săliştea de Sus

Redactie

FOTO / VIDEO: Circulaţie rutieră în condiţii de iarnă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.