BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: SIGHET – Petrecere în carantină: „Ce este, măi, carantina asta, măi fraţilor?! Putem să ieșim când vrem! Suntem pe sistem!”

Într-un hotel din Sighetu Maramaţiei, transformat în centru de carantină, câţiva bărbaţi, întorşi săptămâna trecută din străinătate, au încălcat, fără nicio jenă, regulile impuse de autorităţi și au dat o petrecere.

În loc să respecte distanţarea socială, indivizii au dat petrecere în restaurantul hotelului. Iar cheful a fost împărtăşit şi cu prietenii virtuali.

„Dă mai tare un pic! Dă la maximum! Eu răspund. Zice lumea că este rău în România. Uitaţi, aici, colegii mei. Colegi de suferinţă. De-aia am venit din străinătate, că este prea bine în România!”, a spus un petrecăreț.

Indivizii din imagini ar fi trebuit să stea în camerele lor. Nici gând însă să respecte condiţiile de carantinare. S-au adunat în restaurantul hotelului să petreacă. Au pus muzică, şi-au turnat pălincă în pahare şi s-au întins la o partidă de table sau cărţi. În plus, toată încăperea este plină de fum. Şi-au aprins ţigările fără nicio jenă. Şi de parcă nu ar fi suficient că sfidează regulile, transmit isprava LIVE pe facebook.

„Toţi suntem pe sistem. Nu există niciun virus aici. Haideţi la carantină, că este bine aici. Nu mai staţi în Franţa, măi! Păcat de oamenii care au rămas acolo şi nu pot să vină la familiile lor”, au mai spus petrecăreții.

Bărbaţii cazaţi în hotelul de trei stele, din Sighetu Marmaţiei, s-au întors din Germania, Franţa, Italia şi Anglia. Săptămâna trecută, când au revenit în ţară, au fost implicaţi într-un accident. Microbuzul care îi aducea de la aeroport s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi s-a răsturnat. Au avut noroc. Niciunul nu a fost rănit.

„Ce este, măi, carantina asta, măi fraţilor?! Putem să ieşim afară când vrem noi de aici. Uitaţi, e geamul deschis! Uitaţi, e poarta deschisă!”, a mai spus un petrecăreț.

Petrecăreţii sunt acum în atenţia autorităţilor, care fac anchetă.

Te-ar putea interesa si

AU MAI CĂZUT DOI: Un tânăr arestat, altul pus sub control judiciar într-un dosar de trafic internațional de droguri

Vasile Dale

MOISEI: Pieton rănit în urma unui accident rutier (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Scandalul gunoiului din Baia Mare trece la alt nivel. Drusal-ul strânge toate tomberoanele amplasat în oraș… pentru igienizare (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

Stefan aprilie 1, 2020 at 7:58 pm

Clar , legile sunt făcute să fie sfidate nu respectate dovadă clară este filmarea pe care am văzut-o . Pe stradă în fața magazinului mă legitimează + declatație și frumușeii ăștia chefuiesc pe banii statui nu au nici o treabă își bat joc de toți și toate trebuiau duși grămadă într-o sală de sport nu la hotel – pensiune

Raspunde
Nina aprilie 1, 2020 at 9:42 pm

Ar trebui sa ii pună pe toți buni de plată!nu pe banii statului și ai noștri care am platit la sănătate în fiecare lună!Niste jeguri de oameni,ați fost dincolo la furat și v_ati întors în România sa ii îmbolnăviți pe alții!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.