Important

Mesajul Inspectorului Șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș adresat cu ocazia aniversării a 170 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române


Suntem la datorie, suntem în prima linie!
Jandarmeria Română, aniversează azi 170 de ani de la înființare iar lumea întreagă trece prin momente foarte dificile, care necesită grijă și rigoare din partea noastră, iar noi trebuie să dăm dovadă de profesionalism, să contribuim cât putem la limitarea răspândirii acestui virus și să avem convingerea că am participat și noi la această acțiune.
Vă vorbesc, nu în calitate de comandant, ci din cea a unui om îngrijorat de ultimele evenimente care afectează întreaga lume și cel mai mult pe noi, cei din „linia întâi”.
Este important ca toți să acționăm moral, să oferim sprijin și să răspândim bunătate în jurul nostru, iar protejarea vieții să fie mai presus de orice alt interes. Sunt zile dificile pentru întreaga omenire. Trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și vă asigur de sprijin necondiționat pentru a identifica cele mai bune soluții în executarea misiunilor încredințate nouă.
Apreciez eforturile deosebite depuse de dumneavoastră și consider că, în această perioadă, solidaritatea, dar mai ales umanismul, trebuie să revină iarăși printre noi.
Vă mulțumesc dumneavoastră și mulțumesc familiilor dumneavoastră care, cu toții înțelegem să punem mai presus de oboseală, restricții și sacrificii, binele semenilor noștri și binele țării.
Suntem capabili și vom demonstra în continuare că facem totul cu pasiune și dăruire dar mai ales că noi credem în ceea ce facem.
Bunul Dumnezeu, să ne dea sănătate și puterea de a duce la bun sfârșit misiunile pe care le avem!
La mulți ani tuturor jandarmilor, la mulți ani jandarmilor maramureșeni!
Dumnezeu să ne ajute!
Col. Petru Marcel Floristeanu

Te-ar putea interesa si

TE AȘTEPTĂM LA BORȘA – Winter Party la Apres Ski Roman, 26-27 ianuarie 2024!

Vasile Dale

Jandarmii maramureşeni, la datorie şi în acest weekend

Redactie

Consiliul Județean Maramureș, partener în realizarea proiectului ”Varianta de ocolire Șomcuta Mare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult