Important

COROIENI: Bărbat de 53 de ani, depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea cu alcoolemie

Ieri, ora 19.05, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Coroieni, poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, au depistat în trafic un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani din Vima Mică. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii desfăşoară frecvent acţiuni de monitorizare a traficului rutier, atât pentru prevenirea unor evenimente nedorite cât şi pentru sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă normele rutiere. Ieri, poliţiştii din Baia Sprie, Dragomireşti şi ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au desfăşurat acţiuni similare, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 22 de sancţiuni pentru pietoni şi conducătorii auto, în valoare aproximativ 18.000 de lei.
Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi în trafic, pentru eliminarea oricărei posibilităţi de producere a unui eveniment neplăcut şi primirea unor sancţiuni aplicate de către poliţişti, vă reamintim că este necesară adoptarea unui comportament cât mai disciplinat în trafic.

Te-ar putea interesa si

XAN KISS – SPRAY DE GURĂ:  PENTRU ÎNTÂLNIRI PERFECTE ȘI PARFUMATE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vasile Dale

Livrare la Domiciliu si comenzi online NonStop Baia Mare

Vasile Dale

Reguli noi pentru persoanele care sosesc în România valabile în perioada 10.12.2021 ora 00:00 – 08.01.2022 ora 24:00

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.