Important

INFRACŢIUNI RUTIERE: Minor la volan în Seini, furt de maşină la Moisei, beat la volan la Sighet, biciclist accidentat la Recea

În timp ce acţionau pe raza oraşului Seini, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu. La volan a fost identificat un tânăr de 14 ani, din oraş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

Alţi trei tineri, din Moisei, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au sustras ieri după-amiază un vehicul, l-au condus fără ca vreunul dintre ei să deţină permis de conducere şi i-au provocat distrugeri.
Verificările efectuate până în acest moment de poliţişti au relevat că cei trei tineri, doi de 18 ani şi unul de 16 ani, au luat din cotieră cheia unui jeep parcat în curtea unui service, au condus aproximativ 1 km, s-au răsturnat cu vehiculul într-o râpă, după care l-au abandonat. Nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele materiale au fost estimate la valoarea de 2400 euro.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

A urcat la volan după ce a consumat alcool şi…a acroşat un autoturism ce staţiona

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale faţă de un bărbat care a condus în stare de ebrietate.

În fapt, bărbatul, de 52 de ani, se afla la volanul autoturismului când a efectuat manevra de mers cu spatele şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care staţiona. Sigheteanul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Asiguraţi-vă temeinic la efectuarea unor viraje!

Ieri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pe bulevardul Republicii din municipiu, unde s-a produs un accident de circulaţie.

Primele verificări au relevat că un bărbat de 44 de ani, din Seini, care conducea un autoturism pe prima bandă, nu s-a asigurat în momentul în care a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o alee, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda II.
În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Conducătorii auto nu se aflau în stare de ebrietate.

Când nu renunţă la alcool, participanţii la trafic sunt predispuşi la a fi răniţi în accidente rutiere

Un băimărean care s-a deplasat cu bicicleta pe drumul public după ce a consumat alcool, a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa cu o bicicletă pe strada Aeroportului din Recea, a pătruns în intersecţia cu D.N.1C prin faţa unei autoutilitare ce era oprită pentru asigurare şi acordarea priorităţii de trecere vehiculelor de pe drumul prioritar. În momentul în care şoferul autoutilitarei a efectuat un viraj la dreapta, biciclistul a fost surprins şi accidentat.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului alcoolemia fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul rănit a rămas internat în spital pentru investigaţii de specialitate.

Te-ar putea interesa si

Despre titularizările utopice și alte considerente pestilențiale

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

Consiliul Județean Maramureș, organizator al celei de-a cincea întâlniri interregionale din cadrul proiectului internațional Reduces

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.