BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

JAF ÎN BAIA MARE: Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită” de spart butuci

Un cititor ne-a povestit cum apartamentul său de pe strada George Enescu din Baia Mare a fost prădat. Băimăreanul spune că a fost plecat din oraș pentru câteva zile și s-a întors abia luni (6 aprilie) acasă. Însă, la intrarea în apartament, a avut parte de un șoc: îi lipseau bunuri în valoare de 17.000 de lei.

Băimăreanul a sunat la Poliție pentru a semnala cele întâmplate. Un lucru l-a mirat extrem de mult: nu exista nici o urmă potrivit căreia hoții ar fi forțat ușa.

Polițiștii i-ar fi spus bărbatului că, cel mai probabil, hoții au folosit o unealtă specială pentru a deschide zăvorul.

“Am fost plecat din Baia Mare 4 zile, de joi până luni. Am fost plecați din oraș la țară. Când am ajuns acasă, luni pe la ora 1, am apăsat pe clanță ușa fiind închisă, dar deschisa din zăvor. Intrând în casă, soția a observat că lipsesc parfumurile și bibelourile. Am alertat îndată poliția care s-a deplasat la fața locului pentru a lua amprente. Hoți au furat un seif cu bani prins în podea. A fost scos afară cu tot cu parchet și dibluri în care era prins. Am depus plângere la poliție, nu s-a găsit nici o amprentă, nici un făptaș. Apartamentul este la etajul 4. Vecinii spun că nu au auzit nimic, poliția a dus butucii ușii la verificare. Mi s-a spus ca s-a intrat cu o “cheie potrivită”, așa se numește obiectul cu care deschid ușile”, ne-a declarat băimăreanul.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus în Satu Mare

Vasile Dale

GATERELE DIN LEORDINA ȘI ROMÂNEȘTI ÎN VIZORUL POLIȚIEI: Sute de metri cubi de lemn confiscate și amenzi de 40.000 lei

Redactie

SITUATIE REVOLTATOARE LA LAPUSUL ROMANESC: SATENII SUNT NEVOITI SA SA SE SPELE CU APA NEAGRA. NICI VORBA SA FIE POTABILA (FOTOGRAFII)

Vasile Dale

1 mesaj

POLIȚIA MARAMUREȘ ÎN ALERTĂ – Seif de valori tăiat cu flexul descoperit în albia secată controlat a barajului de acumulare Strâmtori-Firiza - BAIA MARE TV iunie 22, 2022 at 11:56 am

[…] JAF ÎN BAIA MARE: Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult