BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Un băimărean o primit o amendă de 1.000 lei pentru un comentariu pe Facebook

Poliția din Baia Mare a aplicat unui cetățean o amendă de 1000 lei pentru că acesta a lăsat un comentariu jignitor la adresa poliției și jandarmeriei. Este vorba despre un comentariu lăsat la o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Șișești (județul Maramureș), la un videoclip în care un jandarm și un polițist cântau imnul României pe stradă.

Reporterii cluj24.ro au luat legătura cu Făt Ciprian, persoana amendată. Acesta a explicat că este nemulțumit de faptul că poliția și jandarmeria cântă imnul în fața cetățenilor în plină pandemie de Coronavirus. Ciprian nu a uitat că la protestul din 10 august 2018 unii oameni au fost agresați de autorități.


Făt Ciprian a primit, împreună cu procesul verbal, un print screen cu respectivul comentariu. Ulterior, cetățeanul ne-a transmis că nu dorește să conteste amenda și că a achitat-o.

Sursa: Razvan Dan, www.cluj24.ro

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Şimon, deputat PSD: „Alături de colegii mei, voi vota împotriva Ordonanței debranșării consumatorilor în starea de alertă!”

Vasile Dale

FOTO: TIR derapat în Pasul Gutâi. Trafic blocat

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Un şomcutean a frânat pentru a evita un impact, însă a plonjat cu autoutilitara plină cu cherestea în pârâul Bârsău

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 8, 2020 at 2:06 pm

Adevaru-i ca daca violezi limba romana si iei o astfel de amenda poti considera ca ai scapat ieftin.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.