BREAKING NEWSNationalRecomandate

SORINA PINTEA ŞI-A RETRAS DEMISIA. Dar nu pentru a se întoarce în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, ci pentru a se pensiona pe caz de boală

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în prezent sub control judiciar pentru luare de mită, și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, înregistrată în 5 martie, și a anunțat că este în concediu medical.

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că Sorina Pintea a obținut postul de manager al spitalului prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an.

„Sorina Pintea a transmis o adresă la Consiliul Județean Maramureș prin care a anunțat că își retrage demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare înainte de împlinirea termenului după care demisia producea efecte. Dânsa informează Consiliul Județean Maramureș că rămâne în concediu medical și propune ca în funcția de manager al spitalului să fie înlocuită de directorul medical Vasile Pop, ca interimar. Noi am luat act de această retragere a demisiei și am informat la rândul nostru spitalul din Baia Mare. Sorina Pintea a obținut postul de manager prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an”, au spus reprezentanții CJ Maramureș.

Demisia Sorinei Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost înregistrată, în 5 martie, la Consiliul Județean Maramureș.

În demisia înregistrată la CJ Maramureș, Sorina Pintea a scris că a demisionat din funcția de manager al Spitalului din Baia Mare având în vedere că este cercetată penal într-un dosar al DNA și pentru o bună desfășurare a urmăririi penale și a procesului penal.

Fostul ministru al Sănătății a fost plasată sub control judiciar pentru luare de mită.

Conform informaţiilor noastre, fostul ministru al Sănătăţii şi-a retras demisia nu pentru a se întoarce în funcţia de manager, ci pentru a putea beneficia de prevederile legale ale pensiei de boală. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă un loc de muncă.

Vă reaminitm că Sorina Pintea suferă de dermatomiozită, o boală gravă autoimună.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: ÎN STIL MAFIOT – Cabana de vară a ajutorului șefului Postului de Poliție Moisei a fost incendiată (actualizare)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO – PLOAIA A CREAT PROBLEME: Accident în Baia Mare, trafic de coșmar pe DN1C, inundații la Satulung

Vasile Dale

ACTUALIZARE – CA-N FILMELE CU 007 sau plictiseală maximă: Doi polițiști locali băimăreni se cred spioni (pamflet)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult