BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

AU COMIS-O DIN NOU: Şapte persoane îşi vor reluarea carantinarea, pe o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente

Polițiștii maramureșeni împreună cu celelalte structuri teritoriale abilitate în respectarea prevederilor legale pe perioada stării de urgență iau măsuri ferme și aplică legea față de persoanele care nu respectă măsurile regimului de carantină sau încalcă alte prevederi ale Ordonanțelor Militare.

După ce polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu, în urma postării pe o rețea de socializare a unei înregistrări video din care a reieșit că mai multe persoane aflate într-un centru de carantină nu respectă restricțiile prevăzute în ordonanța militară, au fost identificate șapte persoane care au încălcat legea și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

De asemenea, jandarmii maramureșeni au aplicat două sancțiuni contravenționale.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus pentru aceste persoane măsura de reluare a carantinării instituționalizate, pe o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente.

În acest context, în cursul zilei de astăzi, 8 aprilie a.c., aceste persoane au fost preluate din centrul de carantină pentru a fi transferate într-un alt centru de carantină, iar deplasarea s-a realizat în convoi, cu vehicule escortate de către structurile de ordine.

În timpul deplasării șoferul unui autoturism a încălcat marcajul longitudinal continuu și s-a angajat în depășirea vehiculului antemergător al poliției. Șoferul a fost sancționat contravențional și ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Foc puternic la un depozit de polistiren de pe strada Victoriei. Trei răniți, pagube uriașe (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: După patru zile de luptă cu flăcările, nu mai există focare pe Toroioaga (VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN FERNEZIU: O casă a luat foc pe strada Podini (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.