Maramuresul Istoric

INFRACŢIUNI SILVICE: Furturi şi material lemnos confiscat în Botiza şi Suciu de Sus

Ieri, poliţiştii din Dragomireşti împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă şi cei ai Secţiei 7 poliţie Rurală Suciu de Sus au desfăşurat acţiuni cu efective mărite privind identificarea persoanelor care comit infracțiuni la regimul silvic și a celor care transportă ilegal material lemnos.

Aşadar, în Botiza a fost identificată de către poliţişti cantitatea de 19,20 mc de material lemnos depozitată pe raza comunei. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi care nu au putut prezenta documente de proveniență sau transport. Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale și confiscarea materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Dragomirești.

Totodată, în jurul orei 10.30, pe drumul public din localitatea Suciu de Sus, a fost oprită pentru control o autoutilitară care tracta o remorcă încărcată cu lemn. La volanul acesteia, poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani din Moisei, care transporta 23.20 mc lemn. În urma măsurării materialului lemnos s-a constatat că şoferul nu deţinea documente de provenienţă pentru cantitatea de 8,61 mc lemn.

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost confiscată cantitatea de masă lemnoasă în valoare de peste 1500 de lei şi dată în custodie organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului.

Te-ar putea interesa si

FARA PERMIS: UN TANAR DIN BREB A LOVIT CU MASINA UN ADOLESCENT DIN BARSANA, APOI A FUGIT

Vasile Dale

HĂRNICEȘTI: Două persoane rănite după ce o șoferiță a lovit un tractor

Vasile Dale

EXCLUSIV: Explicații oficiale în Postul Paștelui la Mânăstirea Ucraineană Ruscova. Ce s-a întâmplat de fapt (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.