Eveniment

ASOCIAŢIA ÎNTREPRINZĂTORILOR MARAMUREŞ: Pompierii maramureșeni au primit două sisteme de izolare și transport pentru persoanele infectate

Pentru a veni în sprijinul celor care acționează în prima linie, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, organizație înființată pentru a susține dezvoltarea economică și socială a județului a decis să ofere pompierilor maramureșeni două sisteme de izolare și transport pentru persoanele infectate cu noul Coronavirus-Covid -19.

Sunt două echipamente dezvoltate de către cercetătorii militari români pentru izolarea temporară și transportul în siguranță al persoanelor suspecte sau confirmate de contaminare cu agenți biologici. Acestea îndeplinesc măsurile specifice de securitate pentru prevenirea riscurilor de contaminare în zona de izolare, respectiv pe traseul de transport.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a demarat mai multe campanii de strângere de fonduri printre care menționăm ”Ajutăm Ingerii Medici” pentru identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală, necesare pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19. Prefectul Nicolae-Silviu Ungur, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență transmite mulțumiri asociației pentru solidaritatea și disponibilitatea de a veni în sprijinul celor aflați în prima linie, de a arăta grijă, solidaritate și compasiune față de pompieri și personalul medico-sanitar, de a contribui cu resurse și materiale necesare de care are au nevoie comunitățile și spitalele din județul nostru.



Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

BAIA MARE / ACTUALIZARE: Impact frontal între un BMW şi un taximetru. Șoferița vinovată era beată (FOTO/video)

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Al doilea deces din cauza COVID-19 confirmat în Maramureş pe ziua de azi. Numărul morților în județ a ajuns la 5

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult