Eveniment

MEREU ÎN LINIA ÎNTÂI: Câinele poliţist Teba a prins doi tineri care au furat o drujbă la Sălsig

Câinele poliţist Teba se antrenează în continuare şi face tot posibilul ca fiecare misiune la care participă să fie încheiată cu succes. De această dată a fost cooptată în echipa de cercetare constituită în urma sesizării unui furt pe raza localităţii Sălsig.
Practic, o femeie a apelat 112 precizând că persoane necunoscute au reuşit să pătrundă într-o anexă a gospodăriei şi să-i sustragă o drujbă. Prejudiciul a fost de aproximativ 1000 de lei, însă Teba nu ia niciodată în calcul valoarea lucrurilor sustrase, ci urmele infractorului.
Odată ajunsă la faţa locului, Teba a luat urma şi a pornit la drum. Împreună cu conductorul său, agent şef adjunct Bandi Zoltan, au ajuns, pe rând, la două locaţii. Bineînţeles, la una dintre ele, în podul unei case nelocuite, se afla bunul sustras. Totul s-a întâmplat în aproximativ 15 minute. Ulterior, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea furtului sunt doi tineri de 15 şi 18 ani, din aceeaşi localitate.
„Aşadar, Teba nu este în criză, nici de miros şi nici de urme! Suntem mândri de activităţile ei din fiecare misiune la care participă!”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Mamă şi fiică din Borșa, bătute în faţa casei de două femei şi un bărbat

Redactie

COMĂ ALCOOLICĂ LA VOLAN: Un băimărean conducea cu 3,24 g/l alcool pur în sânge prin Baia Mare. A fost arestat preventiv

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O maşină din Maramureş, implicată într-un carambol la Jucu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult