Eveniment

RUTIERE: Depistaţi în trafic de poliţişti conducând un autoturisme neînmatriculate şi fără permis de conducere, accident în Rodina

Ieri, la ora 17:50, poliţiştii din Tăuții Măgherăuș, au oprit în trafic pentru control un autoturism, în localitatea Nistru. Poliţiştii au constatat în urma verificărilor efectuate că la volan se afla un bărbat de 63 de ani din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu este înmatriculat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Doi tineri depistaţi conducând fără permis de conducere

Aseară, la ora 20.25, poliţiştii din municipiul Baia Mare au oprit pentru control un autoturism pe strada Republicii din oraş. La volan poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie și nu a deținut vreodată.

Totodată, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Ieud, au observat că un autoturism a stins luminile de întâlnire şi a virat brusc pe o stradă lăturalnică după care a oprit.
La scurt timp a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un tânăr de 19 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi autoturismul pe care l-a condus are RCA expirată.
Conducătorilor auto li s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a se dispune măsuri legale faţă de aceştia.

Accident rutier cu victimă în Rodina

Ieri, ora 11.00, poliţiştii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 108/D, în localitatea Rodina.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 48 de ani, din Comuna Oarţa de Jos, care a condus regulamentar un autoturism din direcția Fărcașa spre Cehu Silvaniei. Într-o curbă la dreapta acesta a intrat în coliziune cu un ATV, care era condus de către un bărbat de 36 de ani din localitate. Acesta din urmă a ieșit pe DJ108/D, din curtea unui imobil, fără să se asigure.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că ATV- ul nu este înmatriculat şi nu figurează cu ITP și RCA valabile, iar conducătorul acestuia nu purta cască în momentul producerii accidentului rutier.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul „Doctor Constantin Opriş” Baia Mare, unde rămâne internat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Accident la Tg. Lăpuş, dosar penal pentru conducere fără permis, pietoni sancţionaţi la Şomcuta

Vasile Dale

PREMIERA: DOI BARBATI INSEALA VANZATOARELE DE LA MAGAZINELE NON-STOP DIN BAIA MARE (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Urmărit de poliţişti, un șofer de 19 ani beat a aterizat cu maşina în pârâu la Vălenii Lăpușului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.