BREAKING NEWS Important Recomandate Tara Chioarului

UN DAR DE NEPREŢUIT PENTRU POLIŢIŞTI: Şeful Postului de Poliţie Comunal Satulung, sculptor în timpul liber, a transpus în lemn profesia pe care o practică

Se spune că singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci. Şeful Postului de Poliţie Comunal Satulung, agent şef principal Florin Ungur, este un exemplu al felului în care profesia de poliţist nu exclude sensibilitatea şi trăirea unor emoţii ce pot însufleţi lemnul şi pot da naştere unor lucruri valoroase.

Talentul poliţistului a dat naştere, recent, unei noi sculpturi. Dacă până acum operele sale au fost inspirate din zona religioasă, de data aceasta imaginaţia şi mâinile dibace au transpus în lemn profesia pe care o practică de aproape 28 de ani.

„Mi-am dorit ca înainte de a merge în pensie să rămână după mine o urmă. Este o onoare şi o mare bucurie ca cineva să îmi aprecieze munca. Pentru mine este cea mai valoroasă răsplată şi cel mai mare preţ pe care mi-l poate da cineva pe o sculptură” a precizat poliţistul.

Sculptura completează zecile de opere de artă lucrate în atelierul personal.

În semn de respect şi preţuire, aceasta şi-a găsit locul în holul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, unde poate fi admirată de către toţi colegii poliţistului.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa

BAIA MARE: Incendiu la un apartament de pe strada Cuza Vodă. Cauza: o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Vasile Dale

ALĂTURI DE ELEVI: Și polițiștii au început „Săptămâna Altfel” (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Mascaţii, în percheziţie în vârf de munte în Pasul Prislop din Borşa

Redactie

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult