BREAKING NEWSImportantRecomandateTara Chioarului

UN DAR DE NEPREŢUIT PENTRU POLIŢIŞTI: Şeful Postului de Poliţie Comunal Satulung, sculptor în timpul liber, a transpus în lemn profesia pe care o practică

Se spune că singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci. Şeful Postului de Poliţie Comunal Satulung, agent şef principal Florin Ungur, este un exemplu al felului în care profesia de poliţist nu exclude sensibilitatea şi trăirea unor emoţii ce pot însufleţi lemnul şi pot da naştere unor lucruri valoroase.

Talentul poliţistului a dat naştere, recent, unei noi sculpturi. Dacă până acum operele sale au fost inspirate din zona religioasă, de data aceasta imaginaţia şi mâinile dibace au transpus în lemn profesia pe care o practică de aproape 28 de ani.

„Mi-am dorit ca înainte de a merge în pensie să rămână după mine o urmă. Este o onoare şi o mare bucurie ca cineva să îmi aprecieze munca. Pentru mine este cea mai valoroasă răsplată şi cel mai mare preţ pe care mi-l poate da cineva pe o sculptură” a precizat poliţistul.



Sculptura completează zecile de opere de artă lucrate în atelierul personal.

În semn de respect şi preţuire, aceasta şi-a găsit locul în holul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, unde poate fi admirată de către toţi colegii poliţistului.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

Carambol pe DN1C. Un șofer cu 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat a lovit două autoturisme în trafic

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN1C: Un șofer și-a „parcat” mașina în șanț la întrare în Satulung (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE: Pieton spulberat pe o trecere pentru pietoni din Vișeu de Sus. Șoferul de 18 ani nu a anunțat poliția (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult