BREAKING NEWSRecomandate

CINE ÎNCALCĂ LEGISLAȚIA? Sfintele Paști, împărțite băimărenilor chiar în poarta Bisericii. Cine sunt vinovați? JURNALIȘTII (galerie foto)

Alo … Institutia Prefectului – Judetul Maramures, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures , Poliția Maramureș

Nu sunt împotriva bisericii așa cum spune intr-un fel urâcios un responsabil care împarte paști. Și ma trimite să filmez in altă parte.

Am respect pentru toate cultele religioase, și toți cei care au dorit au avut acces si la emisiunile noastre dar și la știri.

Sunt însă împotriva celor care au înțeles altceva din protocolul cu BOR.
Potrivit regulilor stabilite de autorități, pâinea sfințiță trebuia împărțită de preoți și voluntari, și ii respect pe toți care au făcut asta.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat săptămâna aceasta că al doilea protocol semnat cu Biserica Ortodoxă Română prevede că Sfintele Paști și Lumina Sfântă vor fi distribuite populației, la cerere, de către personalul clerical însoțit de maximum cinci voluntari, care vor avea echipament de protecție.

Azi, sâmbătă … aceste acțiuni vor continua. Toate puteau fi organizate altfel!

Mica Șvab, TL Plus Baia Mare

Actualizare – Ce a scris EOR MMSM într-un comentariu pe facebook

”S-au respectat într-un totul recomandările de igienă și siguranță în pregătirea Paștilor! Cei ce oferă Paștilor celor ce doresc, o fac în condiții de igienă corespunzătoare! Dacă dorim să găsim victii de formă vom găsi și la Institutul Cantacuzino! Regretabil că imaginile cu Catedrala Episcopală din Baia Mare au ajuns și la Antena 3, furnizate probabil de dumneavoastră! Este și mai regretabil că pe lângă drama de neparticipare a credincioșilor la slujba de Înviere, le mai sporiți prin aceste știri, durerea! Știu, camerele de filmat nu au inimă, dar reporterii DA. Am crezut până mai ieri că noi maramureșenii suntem alfel”.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

VIDEO/FOTO: Accidente în Sighet și Budești. Beat la volan în Recea

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 18 / ACTUALIZARE: O femeie lovită în plin de un TIR în timp ce traversa drumul la Vișeu de Sus. Din cauza multiplelor traumatisme, femeia a decedat la spital

Redactie

AM AVUT DREPTATE: Poliţia recunoaşte şi acum face percheziţii în Maramureş. Caută substantele toxice ce te pot ucide in cateva minute (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult