Maramuresul IstoricRecomandate

GRAV ACCIDENT ÎN MARA / ACTUALIZARE: A ajuns în stare critică la spital, după ce căzut sub tractor


Un grav accident de circulație s-a petrecut în Vinerea Mare (17 aprilie a.c.) în comuna Mara. În jurul orei 18:00, un bărbat care circula într-un tractor agricol în spatele cabinei pe tirant s-a dezechilibrat și s-a agățat în roata de la tractor, care l-a tras și târât sub acesta, fiind călcat pe direct pe cap.

În urma accidentului a rezultat rănirea foarte gravă a victimei, care în aceeași seară a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgenţă din Baia Mare.

Conform declarațiilor unor săteni, atât pasagerul cât și conducătorul auto ar fi fost în stare de ebrietate la momentul producerii accidentului.



Poliția a sosit imediat la fața locului și a deschis o anchetă.

Sursa sighet247

Actualizare – IPJ Maramureş

Polițiștii au intervenit vineri după-amiază, pe raza localității Mara, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui incident.

Verificările efectuate au relevat că un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un tractor, transportând un tânăr de 30 de ani. La un moment cel de 30 de ani a căzut, fiind prins și accidentat de roata tractorului. Ca urmare a leziunilor suferite, a fost transportat la spital unde a rămas internat.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1.84 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere reținut.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: COD ROŞU DE GRINDINĂ de MARI dimensiuni, vijelie puternică. Copac prăbuşit în zona Două Veveriţe, trafic îngreunat (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Piton de circa un metru, descoperit în Baia Mare – actualizare

Redactie

JUSTIȚIA ROMÂNĂ: Maramureșean scos de sub urmărire penală după ce a comis trei violuri în Germania. Într-un caz victima s-a sinucis

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult