Maramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT ÎN VIȘEU / ACTUALIZARE: S-a ales și cu dosar penal, și cu mașina avariată (GALERIE FOTO)

Un eveniment rutier a avut loc în această seară pe DN 18, la ieşirea din Vişeu de Sus.

Potrivit primelor informaţii, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un podeţ. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

Șoferul era în stare de ebrietate, testat fiind cu etilotestul acesta a indicat 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.


Actualizare – IPJ Maramureş

Un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Moisei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*****

Un alt şofer din Vişeu de Sus care a condus în stare de ebrietate a fost depistat de poliţişti. Un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului, a pierdut controlul volanului şi a acroşat un alt autoturism. În urma impactului, tânărul a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat imediat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost condusşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare, cu o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar altul a fost oprit pe strada Pietroasei din Borşa, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Microbuz cu 12 călători lovit de un TIR în zona Rădeasa din Vișeu de Sus. Un minor și un bărbat au fost răniți (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: După ce a depășit două vehicule, un motociclist s-a izbit de o mașină la Câmpulung la Tisa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Cei doi tineri spulberați de tânărul din Buciumi sunt soț și soție. Piciorul stâng al femeii a fost amputat în urma impactului violent. Află cum s-a produs nenorocirea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.