BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Îşi bat joc de ordonanţele militare! Zeci de localnici din Finteuşu Mic au fost botezaţi a doua zi de Paşti în pârâul Bârsău (FOTO, VIDEO)

Imagini halucinante au fost postate pe reţelele de socializare de mai mulţi localnici din Finteuşu Mic, comuna Satulung. Acolo o persoană botează prin scufundarea în apele Bârsăului mai multe persoane.
Pe imagini se vede că la ceremonie asistă zeci de oameni.


Imaginile video dar şi pozele au ajuns la poliţişti, care, conform surselor noastre, până la această oră au identificat 19 persoane. fiecare fiind sancţionat contravenţional cu câte 2000 de lei pentru zădărnicirea combaterii bolilor.


Actualizare – CJSU Maramureş

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Șomcuta Mare au efectuat verificări cu privire la desfășurarea, în cursul zilei de 20 aprilie a.c., a unei ceremonii religioase pe malul pârâului Bârsău la care au participat mai multe persoane. Au fost identificate 19 persoane care au încălcat prevederile ordonanțelor militare și care au fost sancționate contravențional.

Te-ar putea interesa si

CINE ÎNCALCĂ LEGISLAȚIA? Sfintele Paști, împărțite băimărenilor chiar în poarta Bisericii. Cine sunt vinovați? JURNALIȘTII (galerie foto)

Vasile Dale

UAC DUMBRĂVIȚA CONFIRMĂ CELE 5 CAZURI POZITIVE DE COVID-19: Ce măsuri suplimentare s-au luat pentru protecția angajaților

Vasile Dale

GALERIE FOTO / VIDEO: Cauza accidentului din Vişeu de Sus: viteza excesivă. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h!

Vasile Dale

1 mesaj

Halucinația Sa, Halucian Halucinescu aprilie 22, 2020 at 10:36 pm

ImAGiNi hALuCiNANtE!!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.