BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Pompier confirmat pozitiv cu Covid-19 la Vişeu de Sus. 10 colegi din subunitate, în autoizolare

Un subofiţer de la subunitatea de pompieri Vişeu de Sus din cadrul ISU Maramureş a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare după ce a fost testat pozitiv cu noul corona.
Imediat la subunitatea de pompieri au fost luate toate măsurile, respectiv a fost dezinfectată, la fel îmbrăcămintea şi maşinile de intervenţie.

Totodată, DSP Maramureş a deschis o anchetă epidemiologică la nivelul subunităţii, 10 dintre colegii pompierului cu care avusese contact direct sunt în autoizolare.
Ancheta este desfăşurată şi în afara subunităţii. Nu se ştie în ce împrejurări a contactat pompierul virusul, în ultima perioadă el luând parte parte la multe intervenţii.

Actualizare – CJSU Maramureş

Pompierul de la Secția de Pompieri Viseu de Sus a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare dupa ce a fost confirmata infectia cu COVID-19. În conformitate cu procedurile stabilite s-a efectuat dezinfecția mijloacelor de intervenție, respectiv a echipamentelor. Directia de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Colegii cu care a intrat in contact direct pompierul sunt in izolare la domiciliu (10 persoane).

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Intervenţia salvamontiştilor maramureşeni pentru recuperarea unor turişti rătăciţi

Redactie

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Vasile Dale

TULGHIEŞ: Familia Ioan şi Eufemia Bârle, diplomă de onoare din partea primarului Ioan Mătieş la aniversarea nunţii de aur

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.