Recomandate

RUTIERE: Accidente produse de şoferi beţi şi fără permis la Sarasău şi la Suciu de Sus

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizaţi că pe D.N.19, în localitatea Sarasău, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
La faţa locului s-a constatat că un tânăr de 32 de ani, domiciliat în Baia Mare, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a întrat în coliziune laterală cu un autovehicul care staționa regulamentar în afara părții carosabile, într-o parcarea special amenajată.
Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recolate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. Persoana de la volan şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa.
La scurt timp, şoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul direcţiei de mers iar maşina a ajuns în şanţ. La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani domiciliat în comuna Cernești. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere. Deoarece emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu-Lăpuș, unde i-au fost recoltate două probe biologică.
În cauză se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

DOSARUL ALCOOLEMIILOR ”DEZALCOLIZATE” DE LA LABORATORUL IML BAIA MARE: Ar fi fost audiat și un procuror, dar și preotul din Ungureni în acest dosar. 10 acorduri de recunoaștere a vinovației semnate la Tribunalul Maramureș.

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier pe strada Forestierilor

Redactie

IMAGINI VIDEO ȘOCANTE: Bătaie generală cu bâte, pumni și picioare în centrul municipiului Sighetu Marmației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.