BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO, VIDEO: Foc puternic la un depozit de polistiren de pe strada Victoriei. Trei răniți, pagube uriașe (ACTUALIZARE)

Un fum gros se ridică spre cer în aceste momente de lângă Metro. La faţa locului intervin 2 autospeciale cu apa si spuma o autospeciala cu apa si echipaje sanitare apartinand UPU SMURD şi ambulanţă. Este vorba despre un incendiu puternic izbucnit la un depozit de polistiren si vopsele de pe str. Victoriei.

Potrivit primelor informaţii. hala arde în suprafaţă de 500 de mp.

ACTUALIZARE – Trei răniţi

Pentru stingerea focului au intervenit 5 echipaje ISU, 2 echipaje SPSU, 2 echipaje medicale.

Şapte persoane s au autoevacuat, o persoana cu escoriatii a fost transportata la spital, o persoana a făcut atac de panica, iar o alta s-a intoxicat uşor cu fum. Incendiul a fost localizat.

În zonă a fost emis un mesaj Ro-alert.

Actualizare – ISU Maramureş

 Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit astăzi, în jurul orei 12.30, la un incendiu izbucnit la o hală a unui agent economic din municipiu. Pompierii au acționat cu cinci autospeciale. În sprijin au sosit și două autospeciale de stingere de la serviciile private pentru situații de urgență ale unor societăți comerciale din zonă, precum și două autocisterne ale furnizorului de apă din municipiu.

Trei echipaje S.M.U.R.D., două de prim ajutor și unul de Terapie Intensivă Mobilă, precum și unul al Serviciului de Ambulanță Județean au acordat îngrijiri unui număr de șapte angajați ai societății. Unul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, cu un traumatism în zona capului, cinci prezentau simptome de intoxicare cu fum, iar o persoană a suferit un atac de panică.

Incendiul a afectat o hală în suprafață totală de circa 900 de metri pătrați. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite, în perioada următoare, de către o comisie desemnată în acest sens.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Patru israelieni înzăpeziți pe DJ109F Cavnic – Băiuț. Salvați de jandarmii montani maramureșeni

Redactie

Primăvara începe cu un MĂRȚIȘOR. Șoferițele ”amendate” cu o floare de polițiștii de la rutieră

Vasile Dale

EXCLUSIV: Elevii o iau razna în școli. După ce au aruncat scaune prin clasă, acum s-au filmat PRIZÂND … cretă! Totul la Școala Gimnazială Desești (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.