Important

OAMENI PENTRU OAMENI: Mănăstirea Dumbrava, casă pentru 130 de copii orfani şi 80 de bătrâni abandonaţi de rude

„ Un colț de Rai” Mănăstirea Dumbrava din Alba, acolo unde Părintele Arhimandrit Vasile îngrijește cu toată dragostea duhovnicească o întreagă comunitate formată din peste 200 de suflete. Locul binecuvântat de Dumnezeu a devenit „ casă” unde și-au găsit liniște și alinare sufletească, sprijin pentru viață, cei peste 130 de copii orfani sau abandonați și 80 de vârstnici cu diferite afecțiuni, abandonați de rude.

Sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Vasile, obștea și angajații Mănăstirii Dumbrava oferă găzduire, hrană, asistență medicală și consiliere pentru sufletele care și-au găsit adăpost în cadrul comunității de la mănăstire.

Profund mișcați de devotamentul acestor OAMENI minunați aleși de Dumnezeu, au decis să le fie alături și să vină în sprijinul lor societatea DRACARD COM SERV SRL distribuitor COCA-COLA HBC, URBB-ROMÂNIA, societatea XPRIME INVESTIMENTS și CARMANGERIA DALIA BAIA MARE.

Te-ar putea interesa si

Despre titularizările utopice și alte considerente pestilențiale

Vasile Dale

13 agenți de poliție încadrați din sursă externă instruiți de polițiștii Serviciului Pregătire Profesională

Vasile Dale

Concurs internațional de istorie și geografie despre Europa Centrală și de Est, ediția 2022

Redactie

1 mesaj

Cristina Letu decembrie 14, 2021 at 3:09 pm

Buna ziua!Va rog frumos sa imi spuneti ce varste au copii,va multumesc!Vreau sa va trimit jucarii,haine si incaltaminte pentru ei!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.