Eveniment

ZI PLINĂ PENTRU SALVAMONTIŞTII MARAMUREŞENI / ACTUALIZARE: Bărbat decedat la Cetăţele după ce un copac rupt de vijelie a căzut peste el, incendiu la Şurdeşti

Foto arhivă

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș au fost din nou prezenti in teren cu patru echipe pentru curățarea si marcarea traseelor turistice.

Una dintre echipele aflate in teren a fost solicitata sa se deplaseze la un incendiu in zona Șurdeşti, care a izbucnit ieri, a fost localizat si stins târziu in noapte dar azi a reizbucnit, mai puternic, fortele implicate, ISU Maramures, Jandarmeria, Politia, Primaria precum si voluntarii contribuind la localizarea si tinerea sub control pana la stingerea lui.

O a treia echipa s-a deplasat la un accident intr-o zona greu accesibila in Cetațele, Maramureș dupa ce un localnic a anuntat prin 112 ca o persoana a fost accidentata de un copac căzut şi suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si a bazinului.
Si in cazul accidentului din zona Cetațele SPJ Salvamont Maramureș a colaborat excelent cu ISU Maramures persoanei accidentate fiindu-i acordat primul ajutor extrem de repede si fiind transportat in cel mai scurt timp de echipajul SMURD la Spitalul Județean Maramures pentru investigații.

Actualizare

Din păcate, cu toate eforturile depuse de salvatori, bărbatul care suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si al bazinului după ce a căzut un copac pe el la Cetăţele a decedat. Trebuie precizat că în această după-amiază o vijelie puternică a smuls copaci în zonă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: ADEVĂRATA FAȚĂ A POLIȚIEI DIN MARAMUREȘ (3) – Clădirea Poliției Municipiului Baia Mare va fi reabilitată la… „sfântul așteaptă”

Vasile Dale

BAIA MARE: Scandal provocat de un bărbat din Coroieni, aplanat de jandarmi

Vasile Dale

FOTO: Țigări de contrabandă abandonate după ce a fost urmărit de polițiștii sigheteni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.