BREAKING NEWSRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Urmărire ca-n filme, cu străzi blocate de mașini de poliție în Baia Mare

Polițiștii băimăreni au urmărit azi noapte un șofer care nu ar fi oprit la semnalele regulamentare ale acestora.

Imediat s-a trecut la urmărirea acestuia iar în zona intersecției străzii Motorului cu strada Mărgeanului mai multe echipaje de poliție au blocat pur si simplu strada.

Așa au reușit să îl oprească pe șofer. Acesta nu avea asupra lui declarație completată conform ordonanțelor militare în vigoare și nici nu avea vreun motiv temeinic să iasă după miezul nopții din casă.

ACTUALIZARE – CSJU MARAMUREŞ

Informare de presă Polițiștii băimăreni aflați în misiune aseară au procedat la oprirea regulamentară pentru verificări a unui autoturism care se afla în trafic pe raza municipiului reședință de județ. Conducătorul auto nu a oprit autoturismul la semnalele regulamentare și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au trecut la urmărirea și oprirea autoturismului pe o stradă. În acesta se aflau trei persoane care aveau asupra lor actele de identitate, permisul de conducere și certificatul de înmatriculare al autoturismului, dar nu au putut justifica prezența în trafic și nu au deținut declarații pe propria răspundere. Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020 cu privire la interzicerea părăsirii locuinței/gospodăriei, cele trei persoane au fost sancționate contravențional.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

RO-ALERT: Remetea Chioarului şi Recea, carantinate zonal

Redactie

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

Redactie

GRUP INFRACȚIONAL DESTRUCTURAT: Liderul unei grupări de contrabandă și alți doi membri din rețea cu sechestru asigurator pe case, terenuri și mașini (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult